Cautare

5611 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (3.20 secunde)
Bucharest 10K & Family Run Laboratorul mobil de ultima generatie UNIQA Health Point te asteapta in Parcul Izvor duminica, 2 aprilie, sa iti evaluezi gratuit conditia fizica! Aceasta este numai una dintre surprizele pe care ti le-au pregatit cei de la UNIQA Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Începând de astazi, furnizorii de telecomunicatii vor sti când, unde, de unde, cât si cu cine vorbim, fie ca este vorba despre o convorbire telefonica, fie de un mesaj trimis prin SMS.
Sistarea actualizarilor pentru Windows XP - implicatii si riscuri Incepand de azi, 9 aprilie 2014, Microsoft nu va mai oferi update-uri de securitate, remedieri, sau suport pentru clienti, gratuit sau contra cost, pentru sistemul de operare Windows XP.
Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Se implinesc 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Executivul a hotarit in ultima sedinta sa finanteze derularea unor programe de crestere a competitivitatii in zootehnie. De la intrarea in vigoare a actului normativ pina la sfirsitul anului va fi alocata suma de 20 de milioane de lei.
In cursul diminetii de ieri un barbat si-a gasit masinile mutate din locul unde le parcase initial, in zona Far. Respectivul este convins ca autorii modificarii sunt angajatii firmei de curierat Fan Courier.
O familie tânara plateste lunar facturi de peste 1.000 de lei numai pentru servicii si credite, fara a lua în calcul mâncarea. Credit la masina, rate la termopane sau frigider, gaze, electricitate, telefoane mobile, telefon fix, internet, întretinere.
Specialistii de la F-Secure au detectat un vierme capabil sa afecteze platforme de mai multe tipuri. Potrivit site-ului geekzone.co.nz, noua amenintare poate trece de la un sistem PC la un telefon mobil si invers.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
Dupa ce "si-a pierdut buletinul", Smiley a ramas si fara telefonul mobil. Artistul a povestit, pe contul sau de socializare, ca se afla intr-un restaurant din Berlin cand i-a fost furat telefonul mobil, de un barbat care venise sa cerseasca.
La data de 12.03.2011, in jurul orelor 20.50, Sectia 2 Politie a fost sesizata de catre Dispecerat 112, cu privire la faptul că
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, femeia a ridicat ieri de la Posta din Targu Jiu pensia unui batran pe care il avea sub supraveghere, precum si ajutorul de insotitor.
Eltrix, cel mai mare producator de semnalistica, standuri si display-uri din Romania si una dintre cele mai dinamice companii de profil din Europa Centrala si de Est a implinit 18 ani de activitate.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea: ... Aceasta agentie a Ministerului de Aparare (Department of Defense, prescurtat DOD) este condusa de oameni de stiinta, are o birocratie redusa, si are ca misiune:
Jandarmii si politistii din Judetl Bihor beneficiaza in perioada15 - 28 februarie de testari gratuite pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C, in cadrul celei mai vaste campanii nationale de testare gratuita, initiata recent de Alianta Pacientilor Cronici din Romania, impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase "Prof.
Autocarul isi tureaza motoarele, iar pe linga el dorohoieni, derscani si botosaneni din mai tot judetul isi ascund cu greu lacrimile. ... tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ".
google-analytics.com